Spåra er båt med GPS

Här nedan presenteras två olika system för GPS spårning av båtar m.m.

TrackItEasy

Lommy Eye är en uthållig och nätverksoberoende GPS-spårare. Utvecklad i Danmark och tillverkad i Tyskland vilket borgar för hög kvalitet och tillförlitlig drift. Spåraren kräver inget montage och har ett eget batteri med upp till 15 års batteritid. Den passar för såväl bilen, båten, trailern, fyrhjulingen och motorcykeln, eller något annat värdefullt du vill kunna spåra.

Säljaren av dessa erbjuder alla i en båtklubb som är med i Båtsamverkan 10% rabatt på enheterna (ingen rabatt på abonnemangen) som kostar 2 495,- (max 3 år med utbytbart batteri) resp. 2 995,- (max 15 år, vattentät) och en Echo-tag kostar 1 120,- alla priser inkl. moms.

Abonnemangen kostar 580,-; 990,- resp 1430,- för 1,2 resp. 3 år. Då ingår all data i hela EU, inga tillkommande kostnader.

Läs mer på www.trackiteasy.se eller ring Lars Cronheim på 0760 221 331

DanTracker

Dantracker GPS spårsändare är en helt ny typ av spårsändare som gör det enklare än någonsin för dig att hålla reda på ditt fordon. Dantrackern behöver ingen installation annat än att du placerar den på lämpligt ställe på din ATV, Quad, Båt, Bil, Vattenskoter eller MC. Logga sedan in på Dantrackers hemsida, registrera GPS sändaren och du är igång!

Du kan sedan ladda ner Dantrackers mobilapp för iPhone eller Android och spåra GPS sändaren direkt i din telefon!

Atlantica Båtförsäkringar godkänner Dantrackern och ger sina kunder 10-15% rabatt på premien vid användning. Atlantica ger även en reducering på självrisken om det stulna objektet är utrustat med en Dantracker spårsändare.

Pris för DanTracker är 1895kr. Abonnemang från 30kr/mån (startavgift 180kr)

Läs mer på www.dantracker.com/se eller besök Bil & Båtservice i Tolsjö Lidköping för mer information.